Takläggare i Falköping och Skövde

Våra takläggare i Falköping och Skövde hjälper dig med allt som har med tak att göra. Du är välkommen att kontakta oss redan idag för att be om en offert.

Professionell takläggare

Falköpings Tak är din professionella totalleverantör på tak. Vi är ett takföretag (takfirma) som utför alla typer av tätskiktsarbeten, från mindre servicejobb till större nyproduktioner. Vi erbjuder även ett unikt koncept för takservice. Vi arbetar i falköping och skövde trakten. Vi ingår i Icopal Entreprenad AB som är det ledande takentreprenadföretaget i Sverige. Entreprenadarbetet drivs från något av våra 10 lokalkontor tillsammans med ett 150-tal montörer vilket innebär att du som kund alltid får ett fackmannamässigt utfört arbete med hög kvalitet.

Icopal Entreprenad är ett helägt dotterbolag till Icopal AB och därigenom har vi tillgång till marknadens bredaste produktsortiment. Vi värderar olika tekniska och ekonomiska lösningar för att optimera det enskilda objektets förutsättningar. Vi projekterar och tar ansvar för hela takets funktion inklusive plåt och träarbete, detta gör oss till en komplett totalleverantör.

Kunder.

Vi servar allt ifrån privatkunder med villa- och garagetak till större entreprenader i egen regi eller som entreprenör gentemot byggföretag, fastighetsbolag och lokala fastighetsägare.

Några av våra samarbetspartners – kunder i Falköping och närliggande orter.

  • Ranaverken AB
  • Tråva Produkter AB
  • NCC
  • Peab
  • Skanska
  • Asplunds Bygg

Historik.

Takföretaget startades av Rune Jonsson i början av Rune Jonsson i början av 50-talet, då under namnet Eskilstunaboden och var då en Järnhandel. Under slutet av 50-talet utökades verksamheten till att även omfatta Taktäckning med tätskikt från Icopal AB. 1974 flyttade vi till nybyggda lokaler och bytte då även namn till Eskiltunaboden Entreprenad. 1983 gick flyttlasset till våra nuvarande lokaler på Mossvägen 21 i Falköping, i samband med detta bytte vi även namn till Falköpings Tak AB. 2003 köptes vi av Icopal AB och ingår i Icopal Entreprenad AB.

Falköping 2012-06-20

Perry Jonsson

Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med tak! Välkommen till takfirman Falköpings Tak. Vi är verksamma i Falköping och Skövde med omnejd!

Aktuellt

Rena miljön med Icopals tätskikt Noxite.

Rena miljön med Icopals tätskikt Noxite.

Verksamhet

Våra takläggare i Falköping och Skövde hjälper dig med allt som har med tak att göra. Du är välkommen att kontakta oss redan idag för att be om en offert.

Kontakt

Tel: 0515-105 12

Fax: 0515-179 24

Mail: peter.persson@bmigroup.com

Sågaregatan 1
521 36 FALKÖPING

© Falköpings Tak 2019